Beste klant, vanaf 17-12-2018 is de SchoolVeiligheid-vragenlijst online beschikbaar op www.saqi.nl! Drie nieuwe schalen: 'Algemene veiligheid op school', 'Fysieke veiligheid op school' en 'Sociaal-emotionele veiligheid op school'. Binnenkort komt er een optie om met terugwerkende kracht deze vragenlijst af te nemen.

Prijzen

De SAQI kost €2,65 (ex BTW) per leerling, ongeacht hoeveel leerlingen u test. Facturering vindt achteraf plaats. Maar voordat u de School Attitude Questionnaire Internet kunt afnemen, heeft u login gegevens nodig. Met deze login gegevens, die gekoppeld worden aan uw school, kunt u de afname van de SAQI voorbereiden en, in een later stadium, de rapportages uitdraaien. Deze logincode krijgt u de zelfde dag gemaild na het invullen van het bestelformulier.

Na het ontvangen van de login gegevens kunt u vijf leerlingen met de SAQI testen. Als u het daarbij wilt laten, dan wordt niets in rekening gebracht. Alleen als u meer leerlingen gaat testen, worden de eerste vijf alsnog berekend.